Намери ни
To Top

Стартира 17-то издание на футболния турнир за деца за купа „София“ под егидата на БФС

Над 2000 деца на възраст от 7 до 13 години ще изиграят 224 мача в рамките на три дни в 17-ото издание на най-силния детски футболен турнир – купа „София“, който се провежда под егидата на Български футболен съюз. Мачовете ще се проведат от днес до 25 февруари на шест от най-добрите футболни бази в София. В надпреварата се включват редица футболни клубове от България и от чужбина.

Благодарение на огромната подкрепа на ръководството на футболната централа, в лицето на Михаил Касабов, президент на БФС, Валентин Чакъров, директор направление „Първенства и турнири“ и Антони Здравков, председател на Зонален съвет град София, надпреварата ще се състои при отлична организация, чрез подсигуряване на рефери и делегати за всички срещи, както и на награден фонд.


Национална футболна база „Бояна“ отново ще бъде гореща точка на турнира, като там ще се изиграят 64 срещи от възрасти 2013 и 2014 година, а в последният ден на турнира базата ще бъде домакин на церемонията по награждаването. Домакини на турнира ще бъдат още 57 Спортно училище, футболна база „ДИТ“ Драгалевци, WINBET Арена Суходол и Военна академия, терен Витоша 13 – Слатина.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558