Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/11/page8.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Големият плейбой Камбуров остана без думи! Право в лицето му, Емилия отсече: Марто, искам да ми… – Sportove
Намери ни
To Top

Големият плейбой Камбуров остана без думи! Право в лицето му, Емилия отсече: Марто, искам да ми…

Един от най-големите плейбои в родния футбол Мартин Камбуров остана без думи след тежка реплика на фолк-дивата Емилия. Ето и подробности за разигралата се между тях ситуация.

Пайнерката изненадала спортиста и компанията му с реплика, която отправила към него, пред цялото заведение, по време на свое участие.

Футболистът бил с голяма компания в дискотека, където същата вечер пяла Емилия.


Жената на Коко Динев отишла в сепарето, където седели Камбуров и компания, за да ги поздрави. За зла участ по време на изпълнението, токчето на певицата се счупило. За да излезе от положение, а и да замаже гафа, Емилия се опитала да се измъкне с оригинална реплика. Но се изложила, пише „Галерия“.

„Ето, счупи ми се токчето. Нищо, вие футболистите се богати, ще ми купите нови обувки“,заявила фолк звездата. Репликата й оставила безмълвни не само Камбуров и компания. Цялото заведение буквално замлъкнало след коментара на фолк звездата.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558