Намери ни
To Top

Артета се изказа ласкаво за Порто

Мениджърът на Арсенал – Микел Артета, говори за очакванията си от първия 1/8-финален сблъсък от Шампионската лига, срещу тима на Порто. Спред наставника на “топчиите” самото прескачане на груповата фаза е радостен момент за отбора, който е в “турнира на богатите” за първи път от 2017 г. насам.

“Много съм впечатлен от Порто, познавам добре управлението и историята му.


Те имат много опит в европейските турнири, имат много различни качества в много фази на играта и затова винаги са конкурентни. Това е наистина труден съперник за нас и сме развълнувани. Не сме били тук от седем години и всички сме пълни с енергия и желание да играем утре така, както искаме. Страхотно е, че спечелихме правото да играем в директните елиминации. Това е предизвикателство, това е, което имаме пред нас и ние сме наистина щастливи да го приемем и да вървим към него с пълна вяра, това е сигурно”, каза Артета.

Двубоят между Арсенал и Порто е в днешния 21-ви февруари (сряда) и започва от 22:00 часа българско време.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол