Намери ни
To Top

Арнаутович: Това със сигурност е един от най-важните голове в кариерата ми

Играчът на Интер – Марко Арнаутович, коментира важността на гола, който отбеляза в първия 1/8-финален мач от Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид. Футболистът призна, че е бил обезпокоен от първите два пропуска, които направи срещу “дюшекчиите”, но след това е постигнал целта си благодарение на подкрепата от феновете и отбора.

„Това беше невероятен момент за мен и това със сигурност е един от най-важните голове в кариерата ми. Това не беше лесен период за мен след контузията, отне ми известно време, за да се върна и през последните седмици имах много положения, при които не отбелязах, а вкарването на голове е това, за което съм тук.


Така че, когато имах тези два шанса и не вкарах тази вечер… Но феновете и играчите показаха, че са зад мен. Това беше невероятен момент за мен, те ми дадоха необходимата енергия, за да отбележа гола,” каза футболистът след края на мача.

Арнаутович сподели и очакванията си за реванша в Мадрид, който според него никак няма да е лесен.

“Знаем, че когато отидем в Мадрид, резултатът ще е 0:0 и започваме отначало. Ще бъде трудно, но ние отиваме там, за да победим”, добави състезателят.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558