Намери ни
To Top

Бивш директор на „канарчетата“: Ботев много ми липсва

Бившият изпълнителен директор на Ботев (Пловдив) Даниел Сереидо говори за Асоциацията на европейските клубове и срещата, която организацията проведе с клубовете в България.

„Благодаря много, че ме приветствахте тук в България, това е една прекрасна страна. Важното е, че се включиха много клубове, имаше доста отбори от първото ниво. Представихме нашите услуги и как можем да бъдем полезни на отборите.


Можем да бъдем полезни във всички финансови казуси, правни и търговски такива. Има възможност да помогнем на клубовете да обучават специалисти, както и да има мрежа между клубовете, да се срещат представители помежду си. 

На този етап това беше първа среща, на която искахме да запознаем клубовете с основата на нашата работа, както и структурата. Не са планирани срещи, но имайки предвид, че много клубове са членове на нашата асоциация – съм сигурен, че ще има допълнителни срещи. Ще виждат много различни и полезни неща за тях. 

На 15 март има Kонгрес, където ще бъде избран нов президент. Трябва повече подкрепа за женския футбол, детско-юношеския футбол, както и изграждане на инфраструктура за изграждане на терени. Искам да кажа, че Ботев много ми липсва, прекарах чудесно време там. Доволен съм, че бях там, не гледам мачове много, но точно на Ботев ги следя. Не съм бил на стадиона още, но се надявам, че ще мога да го посетя“, заяви Даниел Сереидо.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига