Намери ни
To Top

“Контра”: Изгуби ли Манчестър Сити ролята си на фаворит

Манчестър Сити загуби точки и вече не е във водеща позиция във вълнуваща битка за титлата в Премиър лийг – това е акцентът на понеделнишкия епизод на “Контра”.

Журналистите на Sportal.bg Радослав Стойков, Васил Сумрачки и Даниел Любомиров анализират причините за неубедителния резултат на “гражданите” срещу Челси. В комбинация с това равенство пък Ливърпул и Арсенал постигнаха разгромни победи в своите гостувания и със сигурност се чувстват все по-уверени във възможността да детронират шампиона.


Ситуацията в Байерн е близо до критична след историческата трета поредна загуба, която вече оставя баварците на осем точки от лидера Байер (Леверкузен). В Шампионска лига е необходимо да се осъществява обрат срещу Лацио и изобщо не е сигурно, че Томас Тухел ще довърши сезона. 

В Испания Реал Мадрид стигна само до хикс с Рай Валекано, но голямата новина от седмицата е трансферът на Килиан Мбапе. Французинът със сигурност ще направи “кралете” още по-страховити, а настроението при големият враг Барселона никак не е мажорно. Спорен гол от дузпа помогна на Барселона да надвие Селта, но сезонът ще зависи от сблъсъка с Наполи в Шампионска лига.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол