Намери ни
To Top

Виктор Бодуров: Натиснахме повече със сервис и се получи

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) направиха страхотен обрат и надделяха като гости на Берое 2016 (Стара Загора) с 3:2 гейма в мач от 17-ия кръг на Efbet Супер Волей. Ето какво сподели след срещата пред BGvolleyball.com центърът на добричлии Виктор Бодуров:

„Много съм щастлив от тази победа. Отборът на Берое е доста корав съперник, трудно се играе в тази зала.


Първите два гейма като цяло ги проспахме и играта не ни се получаваше, сайд-аутът не работеше, както трябва. Аз лично го отдавам на 6-те часа път в деня на мача – нормално е да сме по-сковани, но се преодоляхме и успяхме.“

„За нас всеки мач е важен и излизаме за победа. Ако излизаш на игрището и ти е все едно какво ще стане, по-добре да не въобще да не излизаш. Мачът никога не е свършил, докато не свирне съдията – знаехме какво стана в нашата зала. Не ни беше страх от тях, натиснахме ги повече със сервис и ни се получи. Емоцията и желанието, с които играеше всеки един от нас, бяха ключови за успеха“, каза още центърът.

„Очаква ни доста труден мач – ЦСКА са много по-опитен отбор от нас. Трябва да се борим, както се борихме този мач и предполагам, че нещата ще ни се получат“, завърши Бодуров.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558