Намери ни
To Top

Клоп засипа с комплименти Чаби Алонсо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи фаворита за свой наследник Чаби Алонсо за “изключителен” специалист. Германецът засипа с похвали наставника на Байер Леверкузен по време на пресконференцията си преди мача с Брентфорд.

“Чаби върши невероятна работа. Това няма нищо общо със слуховете, че ще ме замести начело на Ливърпул.


Дори да ме бяхте питали преди два месеца, щях да се прехласна по него. 

“Динозаврите” Гуардиола, Анчелоти, Моуриньо и може би аз няма да работим още 20 години. Е, може би само Моуриньо. Новото поколение треньори вече е тук и Чаби Алонсо е най-забележителният от тях.

Той беше футболист от световна класа, а и помага малко, че е от семейство на треньори. Той си беше като треньор още докато играеше. Впечатляващ е походът на Леверкузен в Бундеслигата. Аз играх там много години и е просто лудост – не само точковият им актив, но и начинът, по който играят.

Те имат шанс не само за титлата, но и за Купата на Германия, а и са сред фаворитите в Лига Европа. Наистина това може да бъде техният сезон”, коментира Клоп.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол