Намери ни
To Top

Шарл Леклер издаде първия си музикален албум

Пилотът на Ферари Шарл Леклер издаде първия си мини албум – „Dreamers”, в който има четири инструментални композиции. Албумът вече е достъпен на големите стрийминг платформи за музика, а Леклер е работил с известния френски пианист Софиан Памарт.

Леклер е започнал да свири на пиано в свободното си време по време на пандемията, а миналата година издаде три композиции, вдъхновени от състезанията от Формула 1 в Монако, Маями и Австралия. А сега Шарл заяви, че се гордее с първия си албум.


Записите на „Dreamers” са направени по време на зимната пауза във Формула 1, а Леклер е предвидил и производството на ограничен тираж грамофонни плочи с албума, които са предназначени за най-запалените му фенове.

„Насладих се на всяка една секунда от този момент. По време на зимната пауза, прекарах два дни в студиото със Софиан, работихме по четирите песни – обясни Леклер. – Много се гордея с резултата.”

Снимка: Профил на Шарл Леклер в X.com

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558