Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/11/34.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Помните ли победителя във втория сезон на Сървайвър Георги Костадинов? Вижте какви драми настъпиха в живота му и колко се промени той – Sportove
Намери ни
To Top

Помните ли победителя във втория сезон на Сървайвър Георги Костадинов? Вижте какви драми настъпиха в живота му и колко се промени той

Победителят във втория сезон на екстремното риалити Survivor Георги Костадинов тотално се променил. Жоро е загърбил работата си като стриптийзьор, фитнес инструктор и ергенския начин на живот. Сега той предпочита семейния уют и грижите около новороденото си дете.

Жоро, от доста време те няма в медийното пространство, как реши да се завърнеш и то с участие в клип на фолк певица?
Георги Костадинов: Как да ме няма? Тук съм си.


Просто Джоана ме покани да се снимам във видеото на новото й парче и аз приех. Не се мотая много из светските среди и затова и нямам предложения за работа. Иначе съм се снимал в доста клипове, даже не си спомням всички.

Сега къде живееш – в София или в родния ти град Петрич?
Георги Костадинов: С приятелката ми и сина ми се преместихме в Петрич. Там сме като на почивка, а и са близо и Гърция и Сандански.

Занимаваш ли се с нещо?
Георги Костадинов: И преди, и сега с нищо не се занимавам (смее се). Не мисля да танцувам повече – стига толкова излагация. И певец няма да ставам. Няма да участвам и в риалити. Сега само на Слави тръгва шоу, но там наградата е апартамент. А аз си имам.

С парите от Survivor ли си купи апартамента в София?
Георги Костадинов: Не. Печалбата предпочетох да изхарча за всякакви други неща. Апартаментът ми е по наследство от родителите ми.

Преди живееше с Филип от „Островът на изкушението“. Защо се разделихте?
Георги Костадинов: Звучи смешно, че сме се разделили. Да, преди живеех с него, но тогава водех ергенски начин на живот. Там обаче не можеше да си водя приятелката и да се гушкаме тримата. Въпреки това не сме се карали както се говореше. Пък и той си има приятелка.

Как ти се отразява семейният живот? Сменяш ли памперси? Георги Костадинов стана примерен баща
Георги Костадинов: Животът се върти и хората се променят. Сменям и памперси. Всеки мъж, който има дете ги прави тези неща. Разликата е в това, че някои не си го признават, но като им се наложи, няма как накъде…

Детето ти носи твоето име – Георги. Ти ли настояваше да е кръстено на теб?
Георги Костадинов: Името на сина ми го избра жена ми. Още докато беше бременна всички я галеха по корема и му казваха „малкия Жорко“. Детето си се роди с името, а и не е на мен, а на Св. Георги.

С Ивета сключихте ли брак?
Георги Костадинов: Не, нямаме брак и не сме говорили за това. Един ден може и да се случи, но не съм й подарил пръстен все още. Като му дойде времето ще я впечатля с нещо такова. Сега се носим по течението и не правим планове. Ако искаш да разсмееш Господ, кажи си плановете.

С другите Сървайвъри в какви отношения си ?
Георги Костадинов: В никакви! В какви отношения трябва да съм? Знам, че правят един път в годината парти, но не ходя много често. С някой се чувам и това е.

 

Историята на Маги Желязкова за отворените отношения с мъжа й вече са минало. Днес Желязкова вече има нова любов. И то неслучаен младеж, а плейбоя Жоро от Сървайвър 2. Победителят запленил Маги с нежното си ухажване и чар.

Връзката им вече е напълно осветлена. Тя не се притесни да постне снимка, захапала ухото на новия мъж в живота си. Присъствали на фотото са категорични, че ухото принадлежи на Георги Костадинов.

Колоритният образ от риалити шоуто е стриптийзьор. Той беше заедно с моделката Ивета Ванкова, от която има и детенце – момченце, носещо името на таткото.

Четири години след раждането на малкия Георги отношенията им са замразени.

Сега Маги и Георги са заедно и не пропускат да вземат всичко от живота, пише Lifestyle.bg.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558