Намери ни
To Top

Неймар поднови тренировки и отново породи дискусии за физическата си форма

Звездата на саудитския Ал-Хилал Неймар се появи за първи път на тренировъчното игрище след тежката си контузия в коляното. Отново обаче физическото състояние на бразилеца породи редица дискусии и коментари сред феновете в социалните мрежи.

Неймар е извън игра от октомври миналата година, след като скъса предна кръстна връзка  срещу Уругвай по време световна квалификация Мондиал 2026. Сега 32-годишният бразилец продължава с възстановяването си, като изглежда видимо понатежал.


Днес бяха публикувани как той се завръща обратно на тренировъчното игрище и как се подготвя във фитнеса. Ал-Хилал беше принуден да дерегистрира бразилеца в резултат на контузията, за да може да освободи едно от осемте си места за чужденци след пристигането на сънародника на Неймар Ренан Лоди през януари.

Преди няколко седмици Неймар бе сниман на партито на рождения ден на Ромарио и шокира с наднорменото си тегло. Коментарите и подигравките ядосаха бразилеца, който реагира на тях с клип в социалните мрежи. В него Неймар повдигна тениската си, за да покаже корема си и отговори с нецензурен тон към хейтърите.

Целта пред Неймар остава възстановяването му за края на сезона, за да може евентуално да участва през лятото на Копа Америка (20 юни-14 юли), макар че далеч не е сигурно, че ще се рискува с твърде ранното му включване за националния отбор.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол