Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot506388.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мадзари все още не знае дали ще може да използва Осимен срещу Дженоа – Sportove
Намери ни
To Top

Мадзари все още не знае дали ще може да използва Осимен срещу Дженоа

Наставникът на Наполи Валтер Мадзари призна, че все още не е сигурен дали ще може да разчита на голмайстора на тима Виктор Осимен в утрешното домакинство на Дженоа. Причината е, че нападателят пристигна едва днес в Италия след загубения финал с Нигерия за Купата на африканските нации в неделя.

“Говорих с Осимен по телефона, за да разбера как е. Поддържаме постоянен контакт.


Сега отново ще говоря с него и ще видим дали ще може да бъде на пейката. Ще преценим как е след тези пътувания, като той ще пристигне за следобедната тренировка. Ако Осимен не е добре, тогава ще разчитаме на съотборниците му, които са тренирали. Има пътувания, след които не сме във форма. Ще се видя с него по-късно и ще си поговорим. Осимен е шампион, но трябва да уважавам тези, които тренират всеки ден, спят добре и т.н”, коментира Мадзари на днешната си пресконференция.

Той също така говори и за ситуацията с халфа Пьотър Жиелински, който има договорка с Интер за бъдещ трансфер  като свободен агент. “Вътре в съблекалнята нищо не се е променило с момчетата. Трябва да разбера дали той психически все още е тук. Казаха ми, че вече е ходил в Милано, за да подпише договора си, така че е нормално да има вероятност мислите му да са някъде другаде”, заяви треньорът.

Мадзари беше попитан и за разнообразието от тактически схеми в последните мачове на тима. “В “Коверчано” ни учат, че за да не даваме предимство на противниците ни, можем да играем в различна схема всяка седмица. Откакто съм пристигнал, аз съм пробвал 4-3-3, 3-4-3 и 3-5-2, като всички те бяха добре приети от тима. Също така дадох по-централна роля на Хвича Кварацхелия, за да му дам по-голямо удобство. С изключение на малко лош късмет, това проработи в Милано. Няма да разкрия как ще играем утре, но съм убеден, че момчетата ще могат да разберат добре всички проучени схеми”, добави той.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558