Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot506268.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Интер награждава Индзаги при титла – Sportove
Намери ни
To Top

Интер награждава Индзаги при титла

Треньорът на Интер Симоне Индзаги ще бъде награден с нов договор от шефовете на клуба, ако изведе „нерадзурите“ до титлата в Серия „А“ през този сезон, твърди „Гадзета дело Спорт“. Към момента шансовете това да се случи са доста големи, като тимът води в класирането със 7 точки преднина пред втория Ювентус, а освен това е и с мач по-малко в актива си.

47-годишният специалист се справя повече от добре, откакто застана начело на Интер през юни 2021 г. До момента той донесе на клуба две Купи на Италия и три Суперкупи, а освен това изведе тима и до финала в Шампионската лига през миналия сезон.


Сега той е близо до това да донесе и 20-ото Скудето във витрината на „нерадзурите“.

Индзаги превърна Интер в един от най-опасните отбори в Европа, с който всички се съобразяват. До края на договора му има още 18 месеца и наставникът няма причина да се притеснява за бъдещето си. Още повече, че според информациите, той ще получи предложение за удължаване на контракта си, ако изведе тима си до златните медали в първенството. Почти сигурно това ще означава и сериозно увеличение на възнаграждението на специалиста.

До момента под ръководството на Индзаги Интер има изиграни 141 мача, в които е записал 93 победи, 24 равенство и 24 загуби. Довечера „нерадзурите“ могат да прибавят нов успех на сметката си, като приемат тима на Салернитана на „Сан Сиро“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558