Намери ни
To Top

Лудогорец прибира общо над 12,5 милиона евро за Игор Тиаго

Трансферът на Игор Тиаго от Брюж в Брентфорд се оказва изключително печеливш за Лудогорец. Както стана ясно, бразилецът, който има и българско гражданство, преминава в тима от Премиър лийг за 37 милиона евро.


“Орлите” обаче са запазили 12.5% от правата на играча и така в тяхната каса ще пристигнат 4,625 милиона евро. Българският шампион продаде миналото лято Тиаго на Брюж за 7,9 милиона евро и така общата сума, която разградчани получават за този играч, е над 12,5 милиона евро.

Това се оказва изключително добра сделка за Лудогорец, който закупи нападателя от Крузейро за 1,32 милиона евро. Така “орлите” са на плюс с цели 11,205 милиона евро.

Иначе Тиаго разгърна потенциала си в Лудогорец, а след това направи истински фурор само за половин сезон в Брюж. До момента той има 16 гола и 2 асистенции за белгийския тим. За българския шампион пък записа 21 попадения и 11 асистенции в 55 мача.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига