Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot505566.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Васил Христов: Радвам се, че спечелихме с необходимата разлика – Sportove
Намери ни
To Top

Васил Христов: Радвам се, че спечелихме с необходимата разлика

Помощник треньорът на Балкан Васил Христов сподели, че победата над ЦСКА в София не е дошла никак лесно. Тимът от Ботевград се наложи с 88:78 и измести “червените” от четвъртата позиция в НБЛ. 

“Очаквахме труден мач. В трите двубоя, откакто е със скъсен състав, ЦСКА играе добре, но няма късмет.


Днес се борихме докрай. Имаше тактическо надиграване между двата отбора и се радвам, че спечелихме, при това с над 9 точки, за да заемем място в четворката”, коментира Христов. 

“Феновете винаги ни дават енергия и ни задължават да играем за победа във всеки мач. Благодарим им, че ни следват навсякъде”, заяви асистентът на Небойша Кнежевич, който сподели и мнението си за предстоящия мач с Академик Пловдив. 

“Съперникът вече е в пълен състав и в последните кръгове се представя силно. Атлетични са и ни чака здрава физическа битка. Трябва да сме готови, защото всеки мач до края на сезона ще е труден. Не можем да си позволим отпускане”, подчерта Васил Христов.

Последвайте канала ни в

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558