Намери ни
To Top

Съставите на Ювентус и Удинезе, Киеза е титуляр

Ювентус посреща Удинезе в последен мач от 24-ия кръг на Серия „А“. Отборът на Масимилиано Алегри е длъжен да спечели, ако иска да запази шансове в битката за титлата. „Бианконерите“ изостават на 7 точки от водача Интер, след като преди седмица загубиха с 0:1 прекия двубой помежду им в Милано.

Удинезе не е в зоната на изпадащите единствено заради малко по-добрата си голова разлика от Верона.


„Фриуланите“ са в серия от 5 мача без победа и като цяло стигнаха до трите точки само в един от последните си 13 шампионатни двубоя.

Юве стигна до успеха във всеки от най-скорошните си 4 мача срещу Удинезе, при това без да допусне гол. Двата тима премериха сили още в първия кръг от настоящия сезон и „старата госпожа“ триумфира с 3:0 в Удине.

В отсъствието на контузения Душан Влахович титуляр е Федерико Киеза, който пропусна доста мачове заради травма, а срещу Интер се появи като резерва. Италианският национал ще си партнира в предни позиции с Аркадиуш Милик. Полякът изтърпя наказание заради червения картон срещу Емполи. В средата на терена Алегри е заложил на Адриен Рабио, Мануел Локатели и Уестън Маккени, а по двата фланга ще действат Андреа Камбиазо и Тимъти Уеа. Тримата бранители пред Войчех Шчесни са Федерико Гати, Бремер и Алекс Сандро. 

Гостите от Удинезе също са подредени в 3-5-2, като в атака ще си партнират Флориан Товен и Лоренцо Лука. Кингсли Ехизибуе и Джордан Земура ще играят по фланговете, а тримата в халфовата линия са Лазар Самарджич, Уолъс и Санди Ловрич. На вратата е Мадука Окойе, а в защита старши треньорът Габриеле Чофи залага на Неуен Перес, Лаутаро Джианети и Томас Кристенсен.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол