Намери ни
To Top

Левски поднови тренировки след лагера в Турция, Уелтон се сбогува със „сините“

Отборът на Левски поднови тренировки след завръщането си от подготвителния лагер в Турция. Наставникът на „сините“ Николай Костов беше дал няколко дни почивка на своите футболисти, а днес ги събра за първо занимание на родна земя.

Тренировката беше първа на стадион „Георги Аспарухов“ за две от новите попълнения – Карлос Охене и Хоакин Фернандес, които се присъединиха към тима директно на турска земя. Асен Чандъров пропусна заниманието заради контузия.


На „Герена“ беше и бразилецът Уелтон, който, както вече стана ясно, бе продаден на японския Гамба Осака. Много фенове на Левски използваха момента, за да се сбогуват с крилото, който се превърна в любимец на привържениците. Със синята фланелка Уелтон изигра общо 79 мача, в които се отчете със 17 гола и 11 асистенции.

В първия кръг от пролетния полусезон столичани гостуват на Пирин в Благоевград. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ е в събота (17 февруари) от 17:00 часа.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига