Намери ни
To Top

Черно море приключи контролите с разгром над Добруджа 


Черно море записа разгромна победа в последната си контрола от зимната подготовка. „Моряците“ на Илиан Илиев разпиляха втородивизионния Добруджа с 5:0 на стадион „Тича“ във Варна пред повече от 1500 зрители. Васил Панайотов реализира хеттрик, а по веднъж се разписаха Атанас Илиев и Алекс Фернандес. Преди двубоя бе представен отборът за пролетния дял от шампионата.


Още във втората минута „моряците“ създадоха първата опасност в мача. Дошлият на проби Андреас Калкан бе изведен сам срещу вратаря на Добруджа по лявото крило, но стражът на гостите излезе и скъси ъгъла и успя да парира удара. В 7-мата минута Васил Панайотов получи топката в половината на добричлии, напредна и с премерен изстрел от дъгата на наказателното поле реализира за 1:0.

5 по-късно Черно море можеше да вкара втори гол. Мазир Сула пусна извеждащ пас към Калкан, който напредна в пенала и подаде успоредно на вратата към Атанас Илиев, нападателят стреля от страхотна позиция, но уцели тялото на бранител.

В средата на първото полувреме Мазир Сула центрира от фал около корнера, като прати топката към дъгата на наказателното поле, където Васил Панайотов с воле заби кълбото неспасяемо в мрежата на гостите. 

В 43-тата минута Атанас Илиев засече с глава центриране от фланга и реализира за 3:0.

120 секунди след почивката Алекс Фернандес покачи на 4:0, след асистенция на Цветомир Панов. В 62-рата минута контраатака на Черно море завърши с пети гол. Атанас Илиев получи в половината на гостите, напредна по левия фланг и пусна към Васил Панайотов, който оформи своя хеттрик.

До края на проверката други попадения нямаше и резултатът се запази непроменен.

Стартов състав на Черно море: Иван Дюлгеров, Росен Стефанов, Живко Атанасов, Дани Мартин, Виктор Попов, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Мазир Сула, Атанас Илиев

Снимки: „Фейсбук“ на Черно море

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига