Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot505208.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Преслав Пешев: Без да искам да обидя отбора на Локомотив, но това не беше мачът, за който бяхме дошли – Sportove
Намери ни
To Top

Преслав Пешев: Без да искам да обидя отбора на Локомотив, но това не беше мачът, за който бяхме дошли

„Без да искам да обидя отбора на Локомотива София, това не беше мачът, за който бяхме дошли на турнира за Купата на България по баскетбол за жени“, каза пред БТА старши треньорът на Монтана 2003 Преслав Пешев след края на полуфиналния мач срещу столичанки.

Пешев посочи, че предвид разочарованието от вчера, това е бил протоколен мач.

„Със сигурност грешките не бяха само в един човек. Със сигурност и аз имам вина, но индивидуалната отговорност на състезателите и в нападение, и най вече в защита ни костваше мача вчера“, посочи Пешев.


Отборът на Монтана 2003 спечели бронзовите медали в турнира за Купата на България по баскетбол за жени след като победи Локомотив София с 81:46 (19:8, 24:11, 28:15, 10:12) в двубой, игран в „Арена Самоков“.

Преслав Пешев припомни, че сега за тима предстои домакинство на сръбския Партизан 1953 в двубой от Суперлигата на Адриатическата лига за жени на 14 февруари, като според него шансовете са минимални предвид последната загуба, „но докато ги има ние ще се борим“.

След това първенството продължава, борим се за възможно най-предно класиране“, каза още Пешев.

След срещата Монтана 2003 – Локомотив Самоков в „Арена Самоков“ се състоя и награждаване на баскетболистките на Монтана 2003. Отборът получи индивидуални медали и купа за третото място в турнира за Купата на България по баскетбол за жени за 2024 година.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558