Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot505016.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Реал Мадрид 1:0 Жирона, шедьовър на Винисиус – Sportove
Намери ни
To Top

Реал Мадрид 1:0 Жирона, шедьовър на Винисиус

Реал Мадрид и Жирона играят при резултат 1:0 на „Сантиаго Бернабеу“. Винисиус Жуниор откри в шестата минута след фантастично изпълнение.

Реал Мадрид приема Жирона в сблъсъка на върха в Ла Лига. Срещата може да се окаже решителна в битката за титлата, тъй като и двата отбора допускат много малко грешки.


„Белите“ са лидери в класирането и имат преднина от две точки. Каталунците правят невероятен за тях сезон и имат само една загуба през настоящата кампания, колкото има и днешният им съперник.

Големият проблем на Реал е в центъра на защитата. Едер Милитао и Дейвид Алаба са контузени, а днес сутринта от клуба обявиха, че Антонио Рюдигер, който се очакваше да се възстанови, също е с травма, а Начо не е на разположение. На фона на тези проблеми в центъра на защитата ще действат Чуамени и Карвахал.

РЕАЛ МАДРИД – ЖИРОНА 1:0
1:0 – Винисиус (6)

РЕАЛ МАДРИД: Лунин, Лукас Васкес, Чуамени, Карвахал, Менди, Валверде, Кроос, Камавинга, Белингам, Родриго, Винисиус
ЖИРОНА: Гасанига, Куто, Ерик Гарсия, Хуанпе, Мигел, Иван Мартин, Алейкс Гарсия, Савио, Порту, Цинаков, Довбик

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558