Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot504688.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Крауфорд коментира победата на Лопес над Ортис – Sportove
Намери ни
To Top

Крауфорд коментира победата на Лопес над Ортис

Безспорният световен шампион в полусредна категория в профи бокса Терънс Крауфорд (40-0) не е доволен от показаното от Теофимо Лопес (20-1) на ринга в Лас Вегас.

Нюйоркчанинът защити титлата си в супер-уелтър категория (63,5 кг.) на WBO с победа с единодушно съдийско решение над Джамейн Ортис (17-2) по-рано днес, но остави противоречиви мнения за играта си в 12-те рунда. Крауфорд дори е на мнение, че 26-годишният боец от Бруклин е загубил битката.


„Той говореше за мен преди тази среща, а след това загуби. Казах ви, че е по-добре да се съсредоточи върху съперника си, а не върху мен. Теофимо, започни от нулата, идиот“, написа в Instagram майсторът на ръкавиците от Небраска.

Припомняме, че преди да обедини поясите в полусредна категория, Крауфорд държеше титлите на WBC, WBA, IBF и WBO в дивизията, в която е шампион Лопес в момента.

Боксьорът с прякор Бъд няма насрочен двубой, но в последни интервюта е споделял, че към момента се фокусира върху битките, които ще му донесат най-много приходи, а не върху печеленето на титли.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558