Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot504590.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Георги Дерменджиев: Наясно сме с класата на ЦСКА 1948 – Sportove
Намери ни
To Top

Георги Дерменджиев: Наясно сме с класата на ЦСКА 1948

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде интервю за клубния сайт, в което говори за предстоящия мач с ЦСКА 1948 за Суперкупата, с който стартира пролетният дял в първенството. Дерменджиев сподели на кратко и очакванията си за първия мач със Сервет в Женева от плейофите на Лигата на конференциите.

„Свършихме доста по време на лагера в Турция, но както споменах няколко пъти, имаме още работа. Въпреки това, смятам, че отборът е готов за мача с ЦСКА 1948.


Имаме двама контузени футболисти – Антон Недялков и Иван Йорданов. Всички останали са в строя, което е добре за нас. Първите мачове винаги са много трудни. Ние обаче сме длъжни да го изиграем на добро ниво, защото след това идва друга важна среща – гостуването на Сервет. В България няма какво да скрием един от друг. Наясно съм с класата на ЦСКА 1948.

ЦСКА 1948 направи няколко изходящи трансфера тази зима, но е голяма заблуда, че тимът е отслабен. Тимът има достатъчно добри футболисти и заради това вероятно са реализирали тези трансфери. Мачът ще много полезен най-вече заради това, че Сервет вече са в първенство, а ние до момента имахме само контролни мачове. До първия двубой в Женева Сервет ще са изиграли пет официални срещи, а ние една. Този факт дава сериозно предимство на швейцарците, но ние ще се опитаме да наваксаме.

Направихме добра подготовка. Надявам се това да си проличи в предстоящите мачове“, заяви Дерменджиев.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558