Намери ни
To Top

Организация за мача за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА 1948

Българската професионална футболна лига (БПФЛ) напомня, че продължава продажбата на билети за мача за Суперкупата на България между отборите на Лудогорец и ЦСКА 1948, който ще се проведе на 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

Билети могат да бъдат закупени онлайн на Eventim.bg, както и на всички каси на компанията и партньорските обекти във всички градове – бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

За двубоя ще бъде отворен Сектор „А“ на стадион „Ивайло“, като цената на билетите е 15 лева.


Привържениците на Лудогорец ще влизат от входове 1 и 2 (Западната страна на централния вход) на стадиона.

Привържениците на ЦСКА 1948, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 3 и 4 (Източната страна на централния вход).

Важно е да се отбележи, че в съботния ден от 10:00 часа сутринта до приключване на футболната среща и изтегляне на привържениците ще бъде затворени следните улици около стадион „Ивайло“:

– ул. „Тодор Балина“: в участъка от кръстовището с ул. „Йоновка“ – площад пред северен вход на стадион „Ивайло“ – до кръстовището с ул. „Любен Каравелов“; 
– ул. „Славянска“: в участъка от кръстовището с ул. „Филип Тотю“ до кръстовището с ул. „Тодор Балина“; 
– ул. „Филип Тотю“: от кръстовището с ул. „Славянска“ до кръстовището с ул. „Бойчо Войвода“. 

Паркингът пред северния вход на стадиона също бе затворен за движение и за паркиране в този времеви период. При необходимост органите на реда могат да ограничават или да спират движението на автомобили и по други улици край стадион „Ивайло“. Осигурен е оптимален пропускателен режим за влизане и напускане на стадиона.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига