Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot503904.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
НБЛ подарява билети за мача България – Германия – Sportove
Намери ни
To Top

НБЛ подарява билети за мача България – Германия

България посреща световния шампион Германия в първия си домакински мач от новия цикъл квалификации за Евробаскет 2025. Двубоят е на 25 февруари в Ботевград, а в следващите кръгове от НБЛ баскетболните фенове ще могат да си спечелят безплатни покани за него, обявиха от Лигата. 

Част от билетите вече намериха своите собственици в Ботевград и София, а и в останалите градове привържениците ще могат да си спечелят пропуски по време на срещите от 21-и и 22-и кръг на НБЛ. 

Балкан, чийто дом – „Арена Ботевград“ ще приеме евроквалификацията, и Левски направиха свои привърженици притежатели на тези покани, за да дадат подкрепата си за националите ни във важната откриваща квалификация срещу Германия.


 

Преди този сблъсък, който ще доведе действащия световен първенец в България, националният ни тим гостува на Швеция на 22 февруари. Ако и ти искаш да спечелиш покана за България-Германия. От лигата разкриват повече информация за играта в профилите си в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук. 

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558