Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot503792.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Доктор Марко към Мерцедес: Няма да вземете Верстапен! – Sportove
Намери ни
To Top

Доктор Марко към Мерцедес: Няма да вземете Верстапен!

Световният шампион Макс Верстапен има договор с Ред Бул до края на сезон 2028 във Формула 1 и до момента не е дал и най-малък признак, че иска да напусне тима. Но с оглед на трусовете на пазара на пилоти, предизвикани от сделката на Люис Хамилтън с Ферари, съветникът на Ред Бул доктор Хелмут Марко побърза да реагира.

Бившият пилот обясни чрез медиите на Тото Волф, че не трябва да се надява, че ще успее да привлече Макс като заместник на Хамилтън в Мерцедес.

„Очаквам, че от Мерцедес ще се свържат с Макс. Тото ще опита, но няма да успее – беше категоричен доктор Марко пред sport.de. – Макс има добра памет и не е забравил войната на думи, която избухна след инцидента между него и Хамилтън на „Силвърстоун” през 2021, както и как реагираха в Мерцедес след Абу Даби през същата година.”

Също така, доктор Марко, който често е най-острият критик на Серхио Перес, сега обясни, че „не е изключено” мексиканецът да остане в Ред Бул и през 2025. Перес има договор до декември 2024 и повечето анализатори са на мнение, че той няма да получи оферта за нов контракт.

Последвайте канала ни в

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558