Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot503420.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Оливейра: На пазара на пилоти в MotoGP цари хаос – Sportove
Намери ни
To Top

Оливейра: На пазара на пилоти в MotoGP цари хаос

Мигел Оливейра (Тракхаус) даде интересна гледна точка към пазара на пилоти в MotoGP, като акцентира на това, че може би са необходими повече правила и по-скоро – по-стриктното им спазване от страна най-вече на отборите.

„При нас не е като в НАСКАР или във футбола, където има два трансферни прозореца. Да има два месеца за нови договори, например, ако до юни пилотът или отборът не са доволни, може в средата на сезона да има промени”, обясни португалецът.

Сезон 2024 ще е много интересен по отношение трансферите на пилотите в MotoGP, тъй като изтичат договорите на много от състезателите и в следващите месеци се очакват много сделки. С договори до края на годината са световният шампион Франческо Баная, звездата на Ямаха Фабио Куартараро и дори преминалият в Грезини Рейсинг Марк Маркес.

„Сега има договори, които се нарушават преди края им, пилоти с договори си остават вкъщи, така че има хаос на пазара – допълни Оливейра. – Това трябва да се регулира, но не аз решавам тези неща. Но това положение трябва да се подобри.”

Последвайте канала ни в

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558