Намери ни
To Top

“Контра”: Ще получат ли допълнителен импулс играчите на Ливърпул заради напускането на Клоп

Традиционният петъчен епизод на “Контра” е фокусиран върху Ливърпул и предстоящия оспорван дуел с Арсенал в Премиър лийг.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки и Даниел Любомиров в компанията на Емил Камарашки от фенклуба на мърсисайдци в България анализират влиянието на решението на Юрген Клоп върху играчите до края на сезона.

Възможно ли е да се получи допълнителен импулс в представянето на футболистите, които да искат да се разделят подобаващо с мениджъра, а и са още в битката за цели четири трофея?

Фаворит ли е Ливърпул в гостуването срещу Арсенал, при положение че спечели наскоро с 2:0 в турнира за ФА Къп на “Емиратс”? Могат ли “артилеристите” да се опълчат на интензивната преса на съперника и да бъдат по-ефективни в атака? 

Ще продължи ли да вкарва Диого Жота, който е най-добрият реализатор на Ливърпул при отсъствието на Мохамед Салах?

Манчестър Юнайтед има отговорно домакинство на Уест Хам, който е директен конкурент в битката за европейски футбол.


“Червените дяволи” отново бяха коренно различни в представянето си в двете полувремена срещу Уулвърхамптън, а сега ще трябва да бъдат много по-постоянни срещу далеч по-солидния Уест Хам.

Интер срещу Ювентус е директен сблъсък за скудетото и ще наклони значително от психологическо естество везните в полза на евентуалния победител. Напрежението и отговорността на двубоя обаче могат да повлияят негативно на качеството на играта, особено предвид че последните срещи рядко предлагат повече от два гола в мача.

Реал Мадрид приема Атлетико (Мадрид) в поредното издание за сезона на това класическо дерби, като “кралете” отново имат кадрови проблеми, но пък са вече еднолично на върха в Ла Лига. “Дюшекчиите” са най-успешният опонент на “белия балет” този сезон, но сега няма да са на своята крепост “Уанда Метрополитано”. Ще успее ли най-после Реал Мадрид да пребори коравия съперник в рамките на 90 минути?

Гледайте “Контра”!

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Тенис