Намери ни
To Top

Уулвърхамптън – Ман Юнайтед, Тен Хаг залага на Рашфорд

Манчестър Юнайтед гостува на Уулвърхамптън в мач от 22-ия кръг на Премиър лийг. “Червените дяволи” нямат победа в последните си два двубоя в първенството и общо само една в последните си пет двубоя. От своя страна “вълците” пък имат само една загуба в същия брой срещи, като нямат поражение в последните си четири мача.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг донякъде изненадващо залага на Маркъс Рашфорд от първата минута, след като нападателят се замеси в грандиозен скандал в последните дни.


Той заема мястото на Антони, който пък се отличи с гол и асистенция преди няколко дни срещу Нюпорт. На вратата на тима пък мястото си заема Андре Онана, след като той се завърна от Купата на Африка, където взе участие само в един двубой на Камерун и пропусна сблъсъка с тима от Лига 2 през уикенда.

Наставникът на Уулвърхамптън Гари О’Нийл не прави нито една промяна сред своите титуляри, които спечелиха двубоя срещу Уест Бромич Албиън. Пабло Сарабия е възстановен, а Жоао Гомеш изтърпя своето наказание от от три двубоя и се завръщат на скамейката.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол