Намери ни
To Top

Ливърпул разкри един от начините, с които ще се сбогува с Клоп

От Ливърпул официално обявиха първата инициатива, чрез която клубът ще се сбогува със своя мениджър Юрген Клоп след новината за неговата раздяла с мърсисайдци след края на сезона. Става въпрос за документална поредица, която ще проследи отблизо представянето на тима през тази кампания. Както е известно, “червените” все още се борят за спечелването на четири трофея.

“Върви заснемането на нов документален сериал от няколко епизода за Ливърпул, който ще бъде излъчен след края на сезон 2023/24.


Ексклузивната продукция ще се задълбочи в богатата история на Ливърпул и тясната връзка с неговите фенове, предоставяйки прозрения от първа ръка за това кое кара мъжките и женските състави да бъдат успешни на и извън терена. Това ще осигури на феновете и зрителите уникална гледна точка вътре в клуба, като ще бъде достигната по-широка публика от всякога. Камерите ще проследяват Юрген Клоп и неговият тим по време на неговия последен сезон в клуба. Документалната поредица по деликатен начин ще заснеме отбора в различни среди според договорките с мениджъра и играчите, без да престъпва личното им пространство. Всичко това ще бъде на фона на проучване на пътуването на клуба до настоящето и разказването на човешки истории зад кулисите на Ливърпул”, се казва в част от публикуването изявление.

Самият Клоп приветства това начинание. “Тъй като това е последният ми сезон, реших, че трябва да предоставим рядка възможност на зрителите да имат по-задълбочен поглед върху това, което прави клуба толкова специалена, а именно хората: от феновете ни до футболистите, както и тези, които работят толкова усърдно зад кулисите, постоянно преследвайки успехите в името на Ливърпул. Благодарение на тази нова документална поредица, зрителите ще могат да видят това, което аз виждам всеки ден в този страхотен клуб, и да опознаят още повече тези невероятни хора”, коментира той.

Със заснемането,  продуценството и режисурата са се заели от Lorton Еntertaiment, като от филмовата компания имат опит в тази сфера с документални продукции за Диего Марадона, Стивън Джерард и съпругата на Уейн Рууни.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол