Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/02/screenshot502902.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Дукати искат да преподпиша с Баная преди Катар – Sportove
Намери ни
To Top

В Дукати искат да преподпиша с Баная преди Катар

Генералният мениджър на Дукати Луиджи Дал’Иня се надява договорът на двукратния световен шампион в MotoGP Франческо Баная и италианския производител да бъде удължен преди старта на новия сезон в кралския клас.

Двете страни водят разговори за удължаването на престоя на Баная в Брого Панигале и най-вероятно до сделка ще се стигне. А в интервю с La Gazzetta dello Sport Дал’Иня сподели, че се надява такава да има преди Гран При на Катар, с която ще започне битка за титлата през 2024 година в началото на месец март.

„Ще подпише ли преди Катар? Това е целта ни, въпреки че договорите на двукратните шампиони винаги са сложни“, каза Дал’Иня.


Настоящият контракт на Баная изтича в края на годината, а в същата ситуация са почти всички пилоти в кралския клас. Единствено Лука Марини и Брад Биндър имат гарантирано бъдеще и след края на предстоящия сезон 2024. Марини има договор с Хонда до края на 2025 година, а контрактът на Биндър с КТМ е до края на 2026.

Последвайте канала ни в

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558