Намери ни
To Top

Анди Мъри въобще не мисли за край на кариерата си

Носителят на три титли от Големия шлем Анди Мъри няма намерение да прекратява кариерата си в близко бъдеще, обяви той, след като продължава да няма победа от началото на новия сезон.

Двукратният шампион от “Уимбълдън” отпадна в първия кръг в Бризбън, след това на Откритото първенство на Австралия и за последно на старта на международния турнир в Монпелие (Франция).

36-годишният Мъри загуби от представителя на домакините Беноа Пер с 6:2, 6:7(5), 3:6 и не е печелил мач след победата си над Яник Ханфман (Германия) в Базел през октомври 2023 година. След двубоя някои се съмняваха дали не е време да приключи кариерата си, но шотландецът обеща да продължи да се бори.


„Опетнявате постиженията ми? В момента съм в ужасен момент. Повечето хора биха напуснали и биха се предали в моята ситуация. Но аз не съм повечето хора и умът ми работи по различен начин. Няма да се откажа. Ще продължа да се боря и да работя, за да се представя по начин, по които знам, че съм способен“, написа Мъри в социалните мрежи.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Тенис