Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot502628.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Невяна Владинова: Да бъдеш активен е в основата на това да бъдеш здрав и успешен! – Sportove
Намери ни
To Top

Невяна Владинова: Да бъдеш активен е в основата на това да бъдеш здрав и успешен!

Вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова бе жури на петото издание на конкурса “Нестле за Живей Активно“.

За пета поредна година се състоя награждаването в конкурса за най-активна община в България, който се реализира в партньорство с Министерството на младежта и спорта (ММС) и Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

Община Дряново е големият победител за изминалата година. Проектът, който представиха на живо спечели журито, което бе съставено от дългогодишни партньори на инициативата.


Част от комисията бе и вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова.

„Да си жури в такъв конкурс е много отговорна задача, но в този случай смятам, че за който и да бяхме гласували, нямаше да сгрешим. Въпреки това напълно единодушно избрахме община Дряново. Поздравявам всички общини, включили се в конкурса, защото дори и с това те са победители. Победители са, защото са инициативни и се грижат за бъдещото на градовете и жителите си. Да бъдеш активен е в основата на това да бъдеш здрав и успешен!“, заяви Владинова веднага след награждаването.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558