Намери ни
To Top

Ливърпул се опитва да върне Майкъл Едуардс, но за момента не успява

Шефовете на Ливърпул са потърсили през уикенда бившия спортен директор на клуба Майкъл Едуардс. Според Фабрицио Романо собствениците са имали идея той да бъде въвлечен в цялото преструктуриране на клуба, което трябва да бъде извършено, след като стана ясно, че Юрген Клоп ще си тръгне, а междувременно мърсисайдци се разделиха и със спортния си директор Йорг Шматке. Едуардс обаче е отхвърлил предложението и е заявил, че няма интерес дори към по-сериозна позиция.

Едуардс напусна Ливърпул през май 2022-ра след 11 години в клуба.


След това той създаде консултантска компания за данни Ludonautics заедно с бившия директор на изследователския отдел на Ливърпул Иън Греъм. В момента компанията подпомага няколко английски клуба.

Едуардс придоби статута на трансферен гуру, след като именно той беше архитектът на успехите на Ливърпул на трансферния пазар в продължение на години, имайки дейно участие в привличането на футболист като Алисон Бекер, Вирджил ван Дайк, Мохамед Салах, Садио Мане, Андрю Робъртсън, Фабиньо и Тиаго Алкантара.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол