Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot502408.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ювентус удари на камък в търсенето на нов атакуващ халф – Sportove
Намери ни
To Top

Ювентус удари на камък в търсенето на нов атакуващ халф

В Ювентус правят късни опити да се подсилят с атакуващ халф преди затварянето на януарския трансферен прозорец, но засега нямат успех в начинанието си, твърдят италианските медии.

От “Старата госпожа” са се свързали с други два клуба от Серия „А“, за да проучат възможността да привлекат някого от техните халфове. “Бианконерите” са се пробвали за Джакомо Бонавентура от Фиорентина, чийто договор изтича в края на сезона, но е с опцията да бъде удължен за още една година. “Виолетовите” обаче са отхвърлили предложението на Ювентус, което е включвало наем на Фабио Мирети до лятото и предимство при евентуални преговори за закупуването на Матиас Соуле след края на кампанията.


Торинският гранд също така се обърнал към Удинезе за Лазар Самарджич и Роберто Перейра. Фриуланите са отказали офертата за преотсъпване на сръбския национал без задължителна опция за закупуването му, докато за своя капитан те са поискали 3-4 млн. евро, което се е сторило твърде много за Ювентус предвид 33-годишната възраст на играча.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558