Намери ни
To Top

Байерн се ядоса на спекулациите, свързващи Тухел с Барселона

Байерн (Мюнхен) излезе с официална позиция относно спекулациите, свързващи наставника на баварците Томас Тухел с треньорския пост в Барселона.

„Нашият старши треньор Томас Тухел беше запитан от привърженици в неделя в рамките на посещение във фен клуба за треньорската си кариера и предишния си опит в чужбина в Пари Сен Жермен и Челси и естествено предостави информация за това по време на разговора. Той отговори и на общи въпроси на феновете за Испания като футболна страна.

Никога не е говорил за Чави Ернандес и неговия наследник, както впоследствие невярно се твърдеше. Повече няма да приемаме подобни необективни изявления, насочени срещу нашия треньор, които винаги идват от едно и също място”, пишат директорите на Байерн Ян-Кристиан Дреезен и Кристоф Фройнд.

Тухел, който заедно с други играчи на Байерн бе гост на различни фен клубове на баварците вчера,  действително се изказа ласкаво за испанската Ла Лига, като добави също, че би бил привлечен от възможността някога да работи отново в чужбина.

Поради това наставникът на Байерн бе разкритикуван от бившия германски национал Дитмар Хаман, който нарече  коментарите на Тухел “позорни”. Хаман, който е бивш играч на Байерн и Ливърпул, е един от най-големите критици на треньора.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол