Намери ни
To Top

Михаил Касабов: Най-важно е да проведем демократичен и прозрачен конгрес

Изпълняващият длъжността президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов заяви, че най-важното е да се проведе един демократичен и прозрачен Конгрес, който да покаже на хората, че БФС не е лоша организация.

Касабов увери, че заседанието на Изпълкома преди два дни е преминало в спокоен дух, без опит той да бъде заменен.

„Не виждам проблем, тъй като същата ситуация беше и през 2019 година, когато Борислав Михайлов подаде оставка, бях вписан, след това той се върна, не виждам някаква голяма драма, процедурата е юридическа“, каза Михаил Касабов пред БНТ.

„На 12 февруари има ново заседание на Изпълкома, което ще определи документите за Конгреса, рутинна работа както за всеки конгрес.


„Кампанията реално не е започнала, тогава мога да коментирам евентуално кой е с най-големи шансове да стане президент на БФС“.

Касабов сподели още, че едва ли Борислав Михайлов би се кандидатирал за президент отново, освен ако не го издигне някой клуб.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига