Намери ни
To Top

Хайдук също пита за Брекало

След като Олимпиакос и Динамо (Загреб) проявиха интерес към Йосип Брекало, сега и Хайдук (Сплит) е кандидат за подписа на нападателя на Фиорентина. Очаква се хърватският национал да напусне “Артемио Франки” до края на месеца. 

Сред опциите за Брекало бяха Салернитана и Болоня, но към днешна дата е по-вероятно той да се върне в родината си. Смяташе се, че нападателят ще подпише с бившия си клуб Динамо (Загреб), но след това се появи оферта и от Олимпиакос.


Хайдук също следи ситуацията около офнаизвния футболист. “Белите” правят амбициозна селекция с цел да се преборят за титлата в хърватското първенство. 

25-годишният Брекало беше купен от Фиорентина през 2023 година за 1,7 млн. евро от Волфсбург, а преди това имаше период под наем в Торино. От началото на настоящия сезон той е отбелязал само 1 гол в 18 мача за “виолетовите”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол