Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot501524.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Спортният директор на Ливърпул също напуска клуба – Sportove
Намери ни
To Top

Спортният директор на Ливърпул също напуска клуба

Спортният директор на Ливърпул Йорг Шматке напусна поста си, обявиха от „Анфийлд“ малко след разтърсващата новина, че Юрген Клоп е решил също да си тръгне след края на настоящия сезон. Бившият вратар на Фортуна (Дюселдорф) бе назначен през юни миналата година, като още тогава се знаеше, че договорът му е краткосрочен. Шматке, който преди изпълняваше подобна роля във Волфсбург, Кьолн, Хановер и Алемания Аахен, имаше огромна роля за селекцията през лятото, а след като приключи зимния трансферен прозорец, което ще се случи след няколко дни, той ще напусне клуба.

„Ливърпул е много специален клуб, така че да имам възможността да работя тук бе огромна чест за мен, въпреки че знаех от самото начало, че ще бъде само за кратък период.


Бих искал да благодаря на всички – собствениците, мениджъра, персонала, играчите и феновете – за подкрепата, която ми беше оказана. Отправям най-добрите си пожелания за остатъка от този сезон“, заяви Шматке пред сайта на Ливърпул.

Всичко това означава, че в следващите месеци собствениците на клуба трябва да положат сериозни усилия, за да намерят нови лица за две от най-важните позиции в един клуб – мениджър и спортен директор.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558