Намери ни
To Top

Ливърпул се интересува от английски национал

Ливърпул следи отблизо защитника на Кристъл Палас Марк Геи. На „Анфийлд“ вече се оглеждат за подсилване в центъра на отбраната, тъй като договора на Жоел Матип изтича в края на сезона и изглежда няма да бъде подновен. Така мърсисайдци са насочили поглед към 23-годишния английски национал, разкрива „Мирър“.

Геи е на първо място в списъка с набелязани играчи за този пост от Юрген Клоп.


Клубът обаче няма да бърза с неговото привличане и ще изчака до лятото, преди да отправи оферта. Още повече, че Кристъл Палас няма никакво намерение да се раздели с капитана си в последните дни на трансферния прозорец, освен ако не получи някаква наистина бомбастична оферта за него.

Марк Геи е юноша на Челси, но не успя да се наложи на „Стамфорд Бридж“ и след два наема в Суонзи, през 2021 година бе привлечен от Кристъл Палас. Постепенно той се наложи в състава на „орлите“ и дори се превърна в ключов играч за клуба. До момента той има 106 мача, 5 гола и 2 асистенции за лондончани.

С добрите си игри централният бранител стигна и до националния отбор на Англия, като има 9 мача за „трите лъва“. Преди време към него интерес имаше и от страна на Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол