Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot501300.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Христо Захариев поднови леки тренировки – Sportove
Намери ни
To Top

Христо Захариев поднови леки тренировки

Един от лидерите на Черноморец – Христо Захариев, е подновил лек тренировъчен процес, научи Sportal.bg. Националът пропусна последните три мача на “акулите”, но вече малко по малко започва да се връща към игровия си ритъм. С по-сериозни проблеми са Евгени Хаджирусев и Милен Захариев, а Тони Троша все още е в изчаквателен режим относно неговата ситуация с визата.

Така по всяка вероятност бургазлии отново няма да бъдат в пълен състав при гостуването на ЦСКА в неделя от 13:00 часа.


Това е директен сблъсък между два от трите най-добри отбора в първенството, като Черноморец е лидер с баланс от 15-3, докато “червените” са трети с актив от 12-5.

За последно Христо Захариев бе на паркета в двубоя срещу Миньор 2015 на 6 януари, когато записа 24 точки и 5 асистенции. През настоящия сезон той е един от най-добрите българи в шампионата и постига средно по 18.5 точки, 4.6 борби и 3.4 асистенции.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558