Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot501212.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тежката артилерия пристига в лагера на Левски в Белек – Sportove
Намери ни
To Top

Тежката артилерия пристига в лагера на Левски в Белек

Собственикът на Левски Наско Сираков ще пристигне в Турция, за да инспектира “сините” в Белек. Босът на клуба е чакан в лагера на клуба в неделя, когато стартира втората част от подготовката, научи Sportal.bg.

Заедно с него ще дойде и изпълнителният директор на родния гранд Даниел Боримиров.

Двете легенди на Левски и България ще имат разговор с наставника Николай Костов за състоянито на отбора и как да се вдигне неговото ниво.


Припоняме, че до този момент “сините” изиграха четири контроли. Те стартираха с три поредни поражения – от Вашаш (2:3), Олександрия (1:2) и Дукаджини (1:2), но вчера се представиха на по-добро ниво и надделяха с 2:0 над Тузла Сити.

Именно с босненците приключи първия етап от подготовката в Белек. След срещата футболистите бяха пуснати в тридневна почивка и ще подновят занимания в неделя.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558