Намери ни
To Top

Лечков: Няма решение на Изпълкома Михаил Касабов да бъде вписван като президент

Борислав Михайлов официално вече не е начело на БФС, след като по-рано днес Михаил Касабов беше вписан в Търговския регистър като изпълняващ длъжността. Това решение обаче все още не е окончателно, защото четирима от членовете на Изпълкома, сред които Емил Костадинов, Румян Вълков, Димитър Георгиев и Йордан Лечков, внесоха жалби против вписването му. 

След оставката на Борислав Михайлов през декември се смяташе, че членовете на Изпълкома единодушно избраха за негов временнен наследник Михаил Касабов. От Търговския регистър имаха забележки по подадената документация, но след като те бяха отстранени, днес Касабов най-накрая беше вписан като временно изпълняващ длъжността президент на БФС, а името на Михайлов – заличено.


„Това е самосиндикална проява, без решение на Изпълкома. Колективният орган е Изпълкомът. Няма решение на Изпълкома Михаил Касабов да бъде вписван като президент“, обясни Йордан Лечков пред БНТ.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига