Намери ни
To Top

Ал-Итихад замина за Дубай без Бензема

Тимът на Ал-Итихад пристигна в Дубай, където ще проведе подготовка преди подновяването на сезона в Саудитска Арабия. С отбора не пътува Карим Бензема, който продължава да тренира отделно от своите съотборници още от средата на миналата седмица, след като бе отстранен от треньора Марсело Гаярдо поради закъснението си за първата тренировка. Обяснението на Бензема бе, че поради влошените метеорологични условия и циклон не е могъл да напусне остров Мавриций, където е бил на почивка, но то не бе прието от наставника и шефовете на тима. 

Съотборниците на нападателя ще са в Дубай две седмици и ще се завърнат в Саудитска Арабия на седми февруари. Бившият играч на Реал Мадрид остана в Рияд, където очаква да се състои нарочна среща, на която да бъде взето решение за неговото бъдеще. Доста клубове от Европа вече изявиха желание да го вземат в своите състави, но сериозна пречка може да се окаже високата му заплата. Вчера в пресата се появиха информации, че и местните френски представители – Лион и Марсилия ще се присъединят към някои от европейските колоси, които го искат.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол