Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot500494.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Друга интересна причина може да се окаже решаваща за бъдещето на Мбапе, смята бивш национал – Sportove
Намери ни
To Top

Друга интересна причина може да се окаже решаваща за бъдещето на Мбапе, смята бивш национал

Бившият френски национал Рио Мавуба изтъкна още една интересна причина, която може да се окаже решаваща за бъдещето на голямата звезда на местния футбол Килиан Мбапе. Договорът на нападателя с ПСЖ изтича след края на сезона, но информациите са, че парижани са отправили огромна по своите размери оферта от над 100 милиона евро на сезона и плюс допълнително бонуси. Друга причина обаче също може да се окаже решаваща за решението на играча и това е Итън Мбапе. Малкият брат Мбапе също е част от състава на Пари Сен Жермен и дори вече дебютира за първия отбор и наличието му в състава може да е ключово за евентуално желание на нападателя да остане на “Парк де Пренс”.


“Искам той да остане, освен това смятам, че спечелването на Шампионската лига или “Златната топка” с ПСЖ е много по-голямо предизвикателство от спечелването им другаде, особено в Реал. Целият проект на ПСЖ се изгражда около Мбапе. Смятам, че присъствието на брат му също може да наклони везните в полза на ПСЖ. По-добре е този казус да се реши възможно най-бързо, но тази година имам чувството, че клубът се управлява добре. Преди две години атмосферата беше малко разклатена, но сега всичко изглежда добре, Мбапе е спокоен. Той постигна договорка с президента, но ситуацията трябва да се реши скоро, защото проблемът може да се появи отново, ако ПСЖ бъде елиминиран рано от Шампионската лига,” заяви Мавуба.

От друга страна Реал Мадрид отново е сочен за другия голям фаворит за подписа на звездата.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558