Намери ни
To Top

Скандално: Кметът на община “Илинден“ от “Спаси София“ тръгнал на гурбет в Германия, а се води болен

Владимир Тимев от ИТН написа гневен пост в официалната си Фейсбук страница. Повод за недоволството му е новоизбраният градоначалник на районна община „Илинден“- Емил Бранчевски и начинът, по който той изпълнява служебните си задължения. 

Постът на Тимев идва на фона на недоволството, което се трупа към градоначалника. Както писа жителите на район „Илинден“ дълго време се чудеха къде е Бранчевски.


А когато накрая той наруши мълчанието си, за да обяви, че е болен, натрупа още негативни точки. Бившият кмет Иван Божилов да посочи как заслугите, които си приписва Бранчевски, всъщност не са негови.

Гърми жесток скандал с кмет на Борис Бонев, спипаха го в голям грях

А ето какво гласи публикацията на Тимев сега:

Кмет на гурбет!!!

Наскоро районна община „Илинден“ избра нов кмет – господин Емил Бранчевски. До тук добре, но за мое голямо учудване, както и за на мнозина от вас, разбрахме, че той вместо да е на работа като кмет, е на гурбет в Германия и чака да му изтече предизвестието, което е до края на януари.

Въпреки това, през последния месец нашите медии мълчаха по случая и сега се стартира мощна PR акция за да уверят обществото, че г-н Бранчевски е болен и в момента се възстановява.

Разбирам, че работата в Германия може да бъде привлекателна и да представлява възможност за г-н Бранчевски лично или професионално. Но като новоизбран кмет на район Илинден, той има задължение към гражданите.

Бих искал да видя повече ангажимент и отдаденост от негова страна. Сега едни „канадци“ защитават позицията на кмета, като подчертават, че той има право на личен и професионален живот и може да работи, където си поиска.

Но в същото време, нормалните хора смятат, че ангажираността му с работата в друга държава подкопава доверието в неговата ръководна роля. За мен тази ситуация е пълен абсурд и е редно да има оставка.

П.П. Ако по надлежният ред е невъзможно да се срещнете с мнимия кмет, може да го направите чрез контактите от снимката на работното му място.

Записват часове…

Ощр от категория