Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot500368.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ПСЖ срещу Брест за Купата на Франция, вижте двойките на 1/8-финалите – Sportove
Намери ни
To Top

ПСЖ срещу Брест за Купата на Франция, вижте двойките на 1/8-финалите

Пари Сен Жермен изтегли добър жребий за осминафиналите в турнира за Купата на Франция. Отборът на Луис Енрике ще играе срещу Брест на „Парк де Пренс“. Парижани са в серия от 14 поредни победи срещу този съперник.

Голямото дерби на осминафиналната фаза е Лион – Лил.


„Хлапетата“ се представят отчайващо от началото на сезона в Лига 1, но са амбицирани да стигнат напред в турнира за националната купа.

Рен, който елиминира след изпълнение на дузпи Марсилия, ще е гост на втородивизионния Сошо. Сензацията Руан пък ще се опита да вземе скалпа на още един клуб от Лига 1, след като отстрани носителя на трофея Тулуза. Тимът от Лига Насионал ще премери сили с Монако.

Мачовете от осминафиналите ще се изиграят на 6 и 7 февруари.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558