Намери ни
To Top

Съставите на Борнемут и Ливърпул: Нунес, Жота и Диас започват в атака за лидера

Лидерът във временното класиране на Премиър лийг Ливърпул гостува на отбора на Борнемут, който спечели най-много точки в последните осем кръга в лигата, постигайки шест победи в тях. При успех мърсисайдци ще се откъснат на пет пункта  пред Манчестър Сити, Арсенал и Астън Вила, но с условието, че шампионите ще бъдат с мач по-малко.

Ливърпул вече победи два пъти Борнемут през този сезон – на „Анфийлд“ в ответния мач от първенството, както и на „Виталити“ в двубой от 1/8-финалите на „Карабао Къп“.

Джеймс Хил, който в първата половина от сезона игра под наем в Блекбърн, започва за първи път за Борнемут в Премиър лийг.


Той замества Адам Смит, който не е групата. Крис Мефъм и Макс Аарънс влизат на местата на Сенеси и Уатара.

Юрген Клоп е направил две промени в състава си в сравнение с победата над Фулъм в първия полуфинал за „Карабао Къп“. Алисон очаквано се завръща на вратата, а Дарвин Нунес започва като титуляр за сметка на Райън Гравенберх. Уругваецът ще си партнира с Диого Жота и Луис Диас в атаката на мърсисайдци. Харви Елиът е върнат в халфовата линия, а Конър Брадли отново е десен бек в отсъствието на Трент Александър-Арнолд.

Борнемут: Нето, Аарънс, Забарний, Мефъм, Хил, Кук, Кристи, Синистера, Клуйверт, Тавърниър, Соланке

Ливърпул: Алисон, Брадли, Конате, Ван Дайк, Гомес, Елиът, Мак Алистър, Джоунс, Диас, Жота, Нунес

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол