Намери ни
To Top

Левски излиза срещу украинци във втората си проверка на турска земя

Отборът на Левски излиза срещу Олександрия във втората си контрола от зимния подготвителен лагер в Белек. Проверката днес е от 16:00 часа. В първата си проверка на турска земя Левски започна 2024 година с поражение 2:3 от втородивизионния унгарски Вашаш. „Сините“ поведоха с 2:0, но след това допуснаха три гола и загубиха.


Вчера Левски намери заместник на Андриан Краев. „Сините“ привлякоха Карлос Охене от Хебър Пазарджик. 30-годишният халф се очаква да пристигне в Анталия и да започне подготовка с новите си съотборници, след като двата клуба вече са постигнали споразумение.

Днешният съперник на „сините“ е част от Висшата лига на Украйна.

От сезон 2015/16 година е постоянен участник в най-високото ниво на украинския футбол, като през сезон 2018/19 печели бронзовите медали в първенството. Клубът достига и на два пъти до ½ финалите в турнира за Купата на Украйна – 2015/16 и 2020/21 година.

Най-високото постижение на Олександрия в европейските клубни турнири е участието в груповата фаза на Лига Европа през сезон 2019/20 година.

До края на лагера в Турция тимът на Николай Костов ще се изправи срещу косовския Дукаджини, босненския Тузла Сити, чешкия Баник Острава, украинските Динамо Киев и Шахтьор Донецк (до 19 години), казахстанския Кайсар и латвийския ФК Рига.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига