Намери ни
To Top

Арсенал отказа офертата на Уест Хам

Шефовете на Арсенал са отказали офертата от страна на Уест Хам за полузащитника Емил Смит Роу, информира тази сутрин вестник “Мирър”. “Чуковете” желаеха да вземат халфа под наем до края на сезона, но Микел Артета не желае да се разделя с футболиста и поради тази причина предложението е било отказано. През този сезон Смит Роу страдаше от поредица от контузии и до момента е записал само 12 мача и една асистенция на сметката си за “артилеристите”. 

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс усилено търси подсилване в халфовата линия, а от “Лондон Стейдиъм” вече преговарят и за друг играч в тази зона – Калвин Филипс от Манчестър Сити.


Това се налага поради поредицата от травми при “чуковете”, които извадиха от тима Саид Бенрама, Джаред Боуен, Едсон Алварес и Майкъл Антонио, а Мохамед Кудус е заедно с националния си отбор на Купата на африканските нации. Лукас Пакета също страдаше от проблеми, макар че скоро трябва да се завърне на терена.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол