Намери ни
To Top

Ди Ливио: Ако не беше Ювентус, Интер вече щеше да е шампион

Легендата на Ювентус Анджело Ди Ливио коментира ситуацията в Серия „А“ през този сезон. „Бианконерите“ са единствеинят тим, който диша във врата на лидера Интер, като е само на 2 точки зад „нерадзурите“, докато третият Милан е далеч назад с 9 точки по-малко от местния си съперник. Според него, ако не бяха „бианконерите“, Интер можеше вече да празнува Скудетото.

„Интер и Ювентус се борят за Скудетото, но и не само това.


В исторически план между тях винаги е имало омраза, която в такива случаи се мултиплицира. Добре, че Юве се представя на ниво този сезон, в противен случай първенството можеше да свърши още сега, както бе миналата година с Наполи. Ядосвам се на тифозите на Интер, които отричат, че са фаворит за Скудетото: те на практика имат два равностойни отбора, с големи шампиони в състава и от тях се очаква да вдигнат титлата“, смята Ди Ливио.

Той даде и съвет относно селекцията на торинци: „Бианконерите“ не играят с атакуващи крила, така че някой като Фелипе Андерсон от Лацио може да бъде взет, за да асистира на Киеза и да дава повече опции на треньора в атака“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол